Welcome to the Pack

Ben je gek op innovatie en wil jij je eigen carrière semi-ondernemend vormgeven? Dan is RedPack echt iets voor jou. Bij ons ontwikkel je je exponentieel!

Home » Join the Pack

Our story

In 2020 vonden 4 jonge ondernemers elkaar. Zij delen hun drive voor innovatief werken tegen een eerlijke beloning. Ze wilden het anders doen: geen consultancyclub zijn, maar een clubhuis. Een plek waar ondernemende mensen met innovatie in hun DNA succesvol kunnen zijn door samenwerking. Een plek waar men weet en handelt naar het feit dat de mensen het bedrijf maken en dat niemand hetzelfde is. Een plek die talent voedt en succes beloont. Een plek voor bevlogen mensen met een no-nonsense attitude.

Wij zijn innovators, gespecialiseerd in processen en data en van mening dat digitaliseren een oplossing kan zijn voor de vele uitdagingen van onze tijd. Onze visie is simpel: we groeien met onze mensen mee, houden de lijntjes kort, hebben succes door samenwerking en innovatie staat voorop.

‘Work smart,
play hard’

Werken met, in plaats van werken voor

What we look for

RedPack zoekt jonge honden die een uitdaging willen om hun tanden in te zetten. Ben je ondernemend, proactief en analytisch sterk? Zit innovatie in jouw DNA? Ben jij die zelfverzekerde young professional met een aantal jaar consultancyervaring en affiniteit met strategie of processen of data? Én wil je in 3 jaar tijd voor 6 jaar aan ervaring en vaardigheden opdoen? Dan ben jij wie wij zoeken!

  • Helpen bij de implementatie van strategische innovatie
  • Beschrijven, optimaliseren en automatiseren van bedrijfsprocessen
  • Analyseren, ordenen en inzichtelijk maken van data
  • Werken met slimme innovatieve applicaties en tools

Join the pack!

Wij zoeken ambitieuze en energieke collega’s met:

  • HBO/ WO werk- en denkniveau
  • Minimaal 3 jaar ervaring met het werken in projecten
  • Ervaring met strategie, processen of data
  • Ervaring met Agile, Lean, BPM, Prince2/IPMA en/of BI is een pré
  • Analytisch sterk, proactief, teamspeler en ondernemend
  • Je schakelt makkelijk op verschillende niveaus
RedPack Innovators kantoor Tolnasingel 1 Bodegraven

Je voert zelf de regie

Het RedPack aanbod

Working hard should be rewarding! Bij RedPack zorgen we niet alleen goed voor onze klanten, maar ook voor onze mensen. Je verdient tussen de € 45.000 en € 55.000. Daarbovenop ontvang je op basis van jouw succes een ruime aanvullende vergoeding. Work-life balans is belangrijk en daarom stemmen we onze secundaire arbeidsvoorwaarden graag af op jouw persoonlijke behoeften. We zijn tenslotte allemaal uniek en hebben andere wensen. Word jij gelukkig van een extra flitsende (elektrische) auto, of ga je liever wat vaker op vakantie? In goed overleg is bijna alles mogelijk.

dennis-wüstefeld

Meer weten?

Neem dan gewoon contact op met Dennis Wüstefeld via:

Dennis Wüstefeld