Innovation-Strategy

Welkom bij de Quickscan van Innovatie Strategie. Na het invullen heb je inzicht in de mate van strategie-volwassenheid van jouw organisatie. RedPack geeft daarnaast concrete verbetersuggesties en adviezen.

Je doorloopt vragen over 5 thema’s. Vul per vraag het antwoord in dat het best aansluit bij de situatie in jouw organisatie.

Na het invullen nemen wij binnen 2 weken contact op om de resultaten te delen en de adviezen door te spreken.  Uw gegevens  Persoonsgegevens worden niet gedeeld en alleen gebruikt om een adviesrapport en terugkoppeling te geven.  Algemeen

  Succesvolle innovators omarmen innovatie tot diep in hun DNA. Van directie tot werkvloer.

  1. In hoeverre is innovatie verankerd in de strategie en het beleid van uw bedrijf?  2. Investeert uw bedrijf actief in het vergroten van technologische kennis en vaardigheden?  3. Ben u tevreden over de effectiviteit van uw innovatie projecten en de resultaten die worden geboekt?
  20% van de vragen ingevuld  Innovatie Strategie

  Succesvolle innovators vinden een daadkrachtige balans tussen creativiteit en effectiviteit.

  4. Heeft uw organisatie een proces ingesteld waarbij elke medewerker laagdrempelig ideeรซn kan aandragen?  5. Is uw organisatie in staat om meerdere kansrijke ideeรซn kort en krachtig uit te proberen om de werkelijke potentie te bepalen?  6. Heeft uw organisatie een proces ingesteld waarbij onderzoeken en/ of projecten tijdens de uitvoering objectief worden beoordeeld, bijgesteld of beรซindigd?
  40% van de vragen ingevuld  Processen

  Succesvolle innovators houden processen inzichtelijk en verbeteren deze continue.

  7. Bent u tevreden over de mate waarop uw bedrijfsprocessen geรฏdentificeerd, beschreven en onder controle zijn?  8. Bereikt u met uw huidige processen de efficiรซntie en effectiviteit die u zou willen bereiken?  9. Past u bij het optimaliseren van uw processen ook reeds disruptive processing dan wel robortisering (RPA) toe?
  60% van de vragen ingevuld  Data

  Succesvolle innovators investeren in datakwaliteit om meer waarde uit hun data te halen.

  10. Bent u tevreden over de mate waarop uw bedrijfsgegevens geรฏdentificeerd, beschreven en onder controle zijn?  11. Vindt u dat uw bedrijfsgegevens voldoende beschermd zijn tegen de risico's van verlies of diefstal?  12. Is uw organisatie in staat (management) rapportages/ dashboards te realiseren over het verleden, heden en de toekomst?
  80% van de vragen ingevuld  RP Trends

  Succesvolle innovators juichen slimmer werken met medewerkers, klanten en ketenpartners toe.

  13. Werkt uw organisatie met slimme mensgerichte tooling om medewerkers optimaal te ondersteunen?  14. Ontwikkelt en biedt uw organisatie ook aanvullende producten en/ of diensten om uw klanten optimaal en duurzaam te bedienen?  15. Investeert uw organisatie actief in digitale samenwerking met uw belangrijkste (inkoop) partners en optimalisatie van self-service voor uw klanten?
  100% van de vragen ingevuld